Hotel Mousson****

Špeciálna ponuka

BEAUJOLAIS RÉVOLUTIONS!

VEČER AVANTGARDEJ KUCHYNE S VOJTOM ARTZOM

Menu:

AMUSEBOUCHE

Dukka, olivový olej extra virgine a výber domáceho pečiva

Velkeer Sekt Dunaj extra dry

*

TRILOGY

pena z pečených foie gras na domácej brioške, kaviár z čiernej hľuzovky, litlle gem s avokádovým krémom, citrónový dresing a chilli, závitok  z lososa, mango, koriander, oriešky a limeta

Chateau Rúbaň Noria 2018 polosuché

*

BOUILLABAISSE

tradičná francúzska polievka z morských rýb a plodov mora, rouille

Devín Žitavské vinice sur lie 2018 suché

*

RABBIT

králičie variácie s omáčkou zo sladkého drievka, sezónna glazovaná zelenina a zemiakový fondant

Repa Winery Pozdrav z Hontu 2016 suché

*

Beaujolais Nouveau 2019

*

FALLOW DEER

daniel Sous-vide, paradajková omáčka s perníkom, šalátik s údeným olejom, špenát a kroketky

VIA JUR Dunaj limited 2017 suché

*

DESSERT

CHOCOLATE AND ORANGE

čokoládový mousse, punčová espuma, mandľové crumble, pomarančový gel a marinované pomaranče

Berta Pálava 2017 polosladké